تبلیغات
دانلود پایان نامه - پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود پایان نامه

پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند شامل  19  صفحه به صورت فایل ورد و قابل ویرایش می باشد که یکی از پاورپوینت های جامع و کامل در مورد  آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند  می باشد و دارای منابع معتبر می باشد 

تعاریفی ازآنتالپی

۱-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.

۲-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای  حرارتی نیز نام دارد.

H=u+p.v

انرژی داخلی U =

فشار P =

حجم مخصوص=V

 در رابطه با آب و بخار آب ۳ آنتالپی وجود دارد:

۱-انتالپی مایع اشباع

۲-انتالپی تبخیر

۳-انتالپی بخار اشباع

چکیده

فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:

۱-استفاده از ریز صافی ها

۲-استفاده از دستگاه تبادل یونی

قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.

در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.

برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:

دما و فشار بستگی دارد.

مقدمه

این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.

بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد.

فرایند نمودار جریان

در ابتدا چغندر قند تمیز و بریده شده و وقتی عصاره خام جدا شد وارد دستگاه استخراج کننده می شود.

در استخراج کننده غلظت عصاره ابتدا ۱۵% است و دما در منفذ آن ۳۰ درجه است و سپس عصاره برای کاهش اجزاء چغندر قند تا دمای ۷۰ درجه گرم می شود.

دیفوزیون مهمترین مرحله استخراج قند است.

 

دیفوزیون

هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است.

عمل تبخیر آب یا تغلیظ شربت Evaporation  نام دارد.

در مراحل ششگانه فوق هرچقدر درجه خلوص درطی تصفیه بالاتر رود میزان قند استحصالی بیشتر می شود.

برای تهیه کریستال مورد نیاز در مرحله Crystallization از شربت تصفیه شده باید درطی دو مرحله عملیات را دنبال کرد:

۱- شربت تمیزی که پس از تصفیه خام بدست می آید باید تغلیظ شود.

۲- Brix (غلظت ماده جامد محلول در آن) به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسانده شود.


جهت دانلود متن کامل پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند کلیک نمایید

نظرات() 
feet problems
شنبه 25 شهریور 1396 12:45 ق.ظ
I am not sure where you're getting your info, but great topic.
I needs to spend some time learning more or understanding more.
Thanks for great information I was looking for this information for my mission.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 10:05 ق.ظ
Incredible story there. What occurred after? Good luck!
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 01:02 ق.ظ
hey there and thank you for your info – I've definitely picked up something new
from right here. I did however expertise several
technical points using this site, as I experienced to reload the website
a lot of times previous to I could get it to load properly.

I had been wondering if your web hosting is OK?

Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your
placement in google and could damage your high-quality
score if advertising and marketing with Adwords.

Well I'm adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective exciting content.

Ensure that you update this again soon.
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 10:34 ق.ظ
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed!
Very useful information specifically the last part :) I care
for such info much. I was looking for this certain information for a very long time.

Thank you and good luck.
محمد
پنجشنبه 7 بهمن 1395 02:48 ب.ظ
سلام دوست عزیز
درباره ی کسب درآمد از اینترنت چه اطلاعاتی داری ؟
من برای تو پیشنهادات و آموزش هایی دارم که تو رو به درآمد میلیونی می رسونه
برای مشاهده پیشنهادات به سایت زیر مراجعه کن:
jobstarter.ir

سوالی هم اگه بود می تونی از راه های ارتباطی زیر بپرسی:
تلفن:02166150185
تلگرام:09031642062
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :